کلاس بازی
کلاس بازی

سلام اینم از آموزش هیروی کریستال

icon

امیدوارم نظر بدین

نقصی داشت بگید تا بر طرف بشه

icon

این قهرمان جزو گروه Sentinel هست و یک هیرو همراه ( همراه به معنی کمک کننده در بازی می باشد که به قهرمانان دیگر کمک می کند تا در خطوط خود راحت دشمنان را کشته و به طلا دست یابند تا وسایل مورد نیاز خود را برای درگیری های عظیم خریداری کنند ) می باشد .
این قهرمان جزو قهرمانان باهوش ( Intelligence ) می باشد و بازی را با داشتن ۲۱ intel شروع می کند و با رفتن به مرحله ی بعد ( level up ) ، در هر مرحله ۲٫۹ intel به ، intel آن افزوده می شود .

base hero

Affiliation: Sentinel
Damage: 38-44
Armor: 1.3
Movespeed: 280
Attack Range: 600
Attack Animation: 0.55 / 0
Casting Animation: 0.3 / 2.4
Base Attack Time: 1.7
Missile Speed: 900
Sight Range: 1800 / 800

اسکیل ها

Crystal Nova

خب ما اول به قدرتی می پردازیم که نامش Crustal Nova هست و این قدرت رو شما با کلید ” V ” که بر روی کیبرد وجود دارد می توانید استفاده کنید ، از مزایای این آیتم این هست که به تمام دشمنان (Hero , Creeps , Jungel creeps ) اصابت می کند و شما می تونید این لول رو از فاصله ی هفتصد یاردی به حریف خود بزنید .
شما با استفاده از این قدرت می توانید ۳۰% از سرعت دویدن دشمن ( Move Speed ) و ۲۰% از سرعت دستان و یا آسیب رساندن ( Attack Speed ) آن کاهش دهید .
این قدرت میتواند افرادی را که در فاصله ی چهارصد یاردی در هدف او قرار دارند را نیز صدمه بزند ، حدود آن را می توانید در عکس زیر مشاهده کنید .

Nova

این قدرت بسیار ، قدرت مکملی برای دیگر قهرمانان می باشد تا به کمک هم دشمنان خود را نابود کنند .

Frostbite

این قدرت توسط دکمه ی ” E ” که بر روی کیبرد شما قرار دارد عمل می کند .
یک قدرت بسیار کا آمد که برای نابودی دشمنان و گاهی اوقات جلوگیری از آسیب رساندن دشمن به شما و کنسل کردن لولی که آن هیرو قصد استفاده ی آن را دارد .
این قدرت حریف را درون قطعات یخ قرار می دهد که در هر ثانیه هفتاد عدد از Heal / HP آن را کاهش می دهد ، این قدرت به ترتیب ۱۴۰ / ۱۴۰ / ۲۱۰ / ۲۱۰ عدد از خون حریف را در مراحل مختلف کاهش می دهد که حالت آخر آن در Level 7 به دست خواهد آمد .
قدرت نام برده زمانی که بر روی هدف استفاده شود از آسیب رساندن به صورت دستی از طرف حریف جلوگیری می کند و حریف بعد از گذشت یک ثانیه می تواند از قدرت های خود درون یخ استفاده کند ، اما تا پایان زمان Frostbite نمی تواند از دستان خود استفاده کند .
اگر دشمن را در حالت غیر مرئی در این Spell گیر اندازید او دیده می شود و شما قادر هستید تا او را عذیت و یا بکشید .
در صورتی که کسی در این قدرت گیر کرده باشد از طریق وسایلی همچون ” BKB, Purge, Manta, Mirror Image, Phantasm, Blade Fury, Rage, Time Lapse, Aphotic Shield and Repel ” می تواند یخها را بشکند و از آن خارج شود .
شما از طریق این آیتم می توانید استفاده از آیتمهایی که نیاز به حرکت نکردن ( Channeling ) دارند را کنسل کنید . ( مانند Telleport و یا Death Ward )
این لول بر روی دشمنانی که پرواز می کنند عمل نمی کند و نمی توانید بر روی آنها استفاده کنید ، البته به جز قهرمانانی همچون ” Viper, Visage, OD, Batrider without Firefly ” که می توان آنها را در این قدرت حبس کرد .
این قدرت بر روی دشمنانی که در مرحله پنج و یا کمتر از آن قرار دارند مدت بیشتری عمل می کند ، البته رشان ( Roshan ) و قهرمانان جز این گروه نیستند .

Brilliance Aura

یک قدرت بسیا بسیار عالی برای تیم هایی که از هیروهای Intelligence استفاده زیادی در استراتجی های خود می کنند ، این آیتم باعث سریعتر پر شدن Mana آنها می شود و آنها می توانند به راحتی از Spell های خود استفاده کنند .
دکمه ی دستی این آیتم ” R ” می باشد .
این قدرت تمام نقشه را پوشش می دهد و هر موجود خودی که نیاز به Mana داشته باشد از آن بهره مند می شود .
این قدرت در مراحل تصحیح icefrog از حالت درصدی در آمده است و در آخرین مرحله ی خود ۲٫۰ عدد Mana در هر ثانیه به افراد خودی می دهد .
این قهرمان در صورت بستن ” Ring of basilius ” یک افکت جدید پیدا میکند و زیر پای او پر رنگتر می شود ، با حساب اینکه هر دو آیتم ( LVL و Item ) کار می کنند .
این قدرت نیازی به استفاده و کلیک کردن بر روی آن ندارد و به صورت خود کار عمل می کند .

Freezing Field

یک قدرت برای صدمه زدن به صورت دسته جمعی ( در صورت نزدیک بودن به این قهرمان ) می باشد که میتوانید آن را از طریق ” Z ” استفاده کنید .
این قدرت از نوع Magical می باشد و به این ص

شارژ ایرانسل

دانلود

دانلود

قالب وبلاگ

اخبار سینما

خرید پستی

شادشاپ

فروشگاه اینترنتی ایران آرنا